Общинските съветници от ВМРО в Столичния общински съвет настояват за . Общинарите виждат

...
Общинските съветници от ВМРО в Столичния общински съвет настояват за . Общинарите виждат
Коментари Харесай

Димитър Антов: В гробищата стават недопустими неща, граничещи с престъпления

Общинските съветници от ВМРО в Столичния общински съвет упорстват за . 

Общинарите виждат нарушаване и жестоко тъпчене на законите при осъществяване на тъжните ритуали. Доклад по тематиката е импортиран в Столичната община при започване на май.

Случайно е съвпадението на скандалните разкрития за осъществявани противозаконни погребения от чиновник в частна погребална организация и предлагането за основаване на комисия за проверка на активността в гробищните паркове. Даже излезе една публикация в всекидневник, която касае тематиката. Тези неща се събраха на едно място, което още повече удостоверява обстоятелството, че имаме съображение да желаеме такава комисия, означи в изявление за предаването „ “ на стратегия „ Хоризонт “ Димитър Антов, общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация:

От 10 години приказвам за това, че в гробищата стават неприемливи неща, граничещи с закононарушения. Заради мои изявления в медии, против мен има три каузи за клюка от чиновници на администрацията на Общинско дружество „ Гробищни паркове “ “. Никой не си даде труда да ревизира моите обстоятелства.

По случая с следствието на противозаконни погребения в София общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация разяснява, че няма по какъв начин един човек да е правил самичък тези противозаконни погребения. Става въпрос за проведена група:

За това приказва самият факт, че са погребвани хора в ями, както е във време на зараза или на война. Местната кметица е разрешила такива погребения на своя глава кой ще бъде заровен и без да записва в книга кой е заровен там. Става въпрос за безспорна занемареност и може би става въпрос за замяна на пари.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР